Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA Marţi, 17 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

6 Ianuarie 2022
Vizualizari: 298
Comentează add

Un gălățean în vârstă de 48 ani a fost amendat, de doua ori, in aceeasi zi, pentru ca nu a ramas in carantina, conform legii, informeaza Inspectoratul de Jandarmerie Galati.

Amendat de doua ori, in aceeasi zi, pentru ca nu a ramas in carantină

maria-mandita-galati

   Foto: Arhivă/ Jandarmeria română

Un gălățean în vârstă de 48 ani a fost amendat, de doua ori, in aceeasi zi, pentru ca nu a ramas in carantina, conform legii, informeaza Inspectoratul Judetean de Jandarmerie Galati.

Potrivit sursei citate, barbatul, venit acasă de Crăciun, tocmai din Belgia, a declarat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac că va sta în carantină la o adresă din municipiul Galați.

După ce au trecut sărbătorile de iarnă, plictisit de cât a stat în casă, așa cum avea să le declare jandarmilor, bărbatul a părăsit adresa declarată și a ieșit pe stradă. 

Întâmplarea a făcut să se întâlnească cu jandarmii, care l-au văzut ușor ezitant, motiv pentru care l-au legitimat.
 
Surpriza jandarmilor a fost că bărbatul figura ca fiind în carantină, numai că el era pe stradă, iar din acest motiv i-au aplicat o sancțiune contravențională de 1.000 lei și i-au indicat să meargă la domiciliul declarat.
 
La numai trei ore, bărbatul s-a întâlnit din nou cu jandarmii, iar de această dată le-a spus oamenilor legii că nu a crezut că avea să îi revadă.
A doua oară însă, jandarmii i-au aplicat o sancțiune în cuantum de 5.000 lei și au informat Direcția de Sănătate Publică Galați.

Etichete amendacarantinagalati(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live