Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Martie 2021
Vizualizari: 108
Comentează add

Organizatorul protestelor din București din zona Palatului Parlamentului a fost amendat cu 7.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Amendă pentru organizatorul protestului împotriva legii vaccinului

radiojurnal

'Spunem NU Vaccinarii fortate', protest organizat de Alianta Parintilor impreuna cu Asociatiile Pro Consumatori, Medici pentru Consimtamant Informat, Neam Unit si Pro Decizii Informate, in Parcul Izvor din fata Palatului Parlamentului, București, 7 martie 2021. Foto: Agerpres

Organizatorul adunării publice de protest de ieri din București din zona Palatului Parlamentului a fost amendat cu 7.000 de lei pentru că s-a depășit numărul maxim de 100 de participanți și nu s-a asigurat respectarea măsurilor de protecție sanitară, potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei.

Manifestarea a fost organizată de Alianța Părinților, împreună cu alte patru asociații.

Sute de manifestanți au protestat aseară în Parcul Izvor față de proiectul de lege referitor la vaccinare, despre care spun că ar conţine prevederi privind obligativitatea acesteia.

Proiectul este în dezbatere parlamentară, iar deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat într-o intervenție televizată că acesta nu propune obligarea adulților de a se imuniza, iar în cazul copiilor actul normativ se referă la informarea părinților. 


Etichete (ii)protestamendăantivaccin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live