Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 28 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

25 Iulie 2018
Vizualizari: 438
Comentează add

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România a participat la conferinţa organizată la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia

Ambasadorul SUA, vizită la Alba Iulia

andreea-bogdan

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a participat astăzi la o conferinţă organizată la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia.

Evenimentul a avut loc în cadrul expoziţiei temporare ''Tratatele Conferinţei de Pace de la Paris''. 

Reporter: Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a participat, la Alba Iulia, la un eveniment organizat în cadrul Muzeului Naţional al Unirii, în care a fost adus un omagiu preşedintelui american Thomas Woodrow Wilson.

Cu această ocazie a fost prezentat în premieră şi bustul în bronz al fostului preşedinte american, realizat de către artistul alba-iulian Stefan Binţinţan.


Hans Klemm: Mă bucur şi sunt foarte recunoscător că autorităţile locale din Alba Iulia, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia au găsit un mod atât de surprinzător de a aduce un tribut lui Thomas Woodrow Wilson. Un frumos şi un impunător bust a fost creat de artistul de aici, din Alba, iar acest moment ne dă oportunitatea să ne amintim de eforturile şi contribuţia preşedintelui şi a Statelor Unite ale Americii la Primul Război Mondial şi la Conferinţa de Pace de la Paris. Vă mulţumesc şi sunt onorat atât eu, cât şi ambasada, pentru că suntem aici.


Reporter: Întrebat ce va face după ce i se va încheia mandatul de ambasador, având în vedere că un nou nume a fost nominalizat recent pentru această funcţie, Hans Klemm a declarat la Alba Iulia că acest mandat nu s-a încheiat încă şi că doar în momentul în care se va întâmpla acest lucru, el şi cu soţia lui vor hotărî ce vor face mai departe.

De asemenea, acesta a spus că nu îl cunoaşte pe Adrian Zuckerman, noul ambasador propus şi că nu doreşte să facă niciun comentariu despre acesta


Etichete suaambasadaalba iuliahans klemmTratatele Conferinţei de Pace de la ParisThomas Woodrow Wilso

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live