Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU... MUZICA VOASTRA continuare Sâmbătă, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

9 Iunie 2016
Vizualizari: 1646
Comentează add

"România este un exemplu pozitiv pentru toate țările din Uniunea Europeana"- spune ambasadorul Italiei la București, Excelența Sa DIEGO BRASIOLI, în emisiunea Probleme la zi.

Ambasadorul Italiei în România, Excelenţa Sa Diego Brasioli, la RRA  Ambasadorul Italiei în România, Excelenţa Sa Diego Brasioli, la RRA - Conține audio

victor-caraculacu

Ambasadorul Italiei la București, Excelența Sa DIEGO BRASIOLI. Foto: Alexandru Dolea.

"Romania este un exemplu pozitiv pentru toate tarile din Uniunea Europeana"- spune ambasadorul Italiei la Bucuresti, excelenta sa DIEGO BRASIOLI, in emisiunea Probleme la zi de astazi la RRA.

Italia sustine pe deplin Romania, dar faptul ca tara noastra nu face parte din spatiul Schengen complica lucrurile pentru oamenii de afaceri.

Firmele italiene au venit in Romania sa investeasca pe termen mediu si lung, mai spune diplomatul italian si au investit in domenii precum: energie, infrastructura, tehnologie digitala si agricultura, schimburile comerciale au depasit anul trecut 13,6 miliarde de euro, in Romania fiind acum peste 20.000 de firme italiene, care asigura circa 200.000 locuri de munca.

In ceea ce priveste cooperarea culturala, Radio Romania ocupa deasemenea un loc important, conform ambasadorului DIEGO BRASIOLI.

AUDIO: Probleme la zi.


Etichete exclusiv radioprobleme la ziambasadorul italieibucurestiradio romaniauediego brasiolifirmeafacericooperare culturala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live