Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

18 Februarie 2015
Vizualizari: 1209
Comentează add

Ambasadorul Israelului la București afirmă că amenințarea terorii jihadiste este globală deci lupta împotriva ei trebuie să fie globală.

Ambasadorul Israelului: Amenințarea terorii jihadiste, globală

carmen-gavrila

Ambasadorul Israelului la Bucuresti, Dan Ben Eliezer. Foto: Ambasada Israelului.

Ambasadorul Israelului la Bucuresti, Dan Ben Eliezer transmite intr-un comunicat ca vizarea evreilor și a simbolurilor libertății de exprimare in Europa, reprezinta atacuri împotriva valorilor fundamentale ale libertății, democrației și toleranței iar astăzi, aceste valori sunt subminate de o ideologie jihadistă, de răspândirea fricii prin violență și țintirea celor care gândesc diferit.

Ambasadorul Israelului precizeaza ca amenințarea terorii jihadiste este globală deci lupta împotriva ei trebuie să fie globală si să includă cooperare politică, operațională și de informatii.

In comunicat se mai arata ca Israelul își exprimă solidaritatea cu victimele atacurilor teroriste, cu familiile lor, comunitățile evreiești, precum și cu popoarele și liderii țărilor vizate de terorism.


Etichete ambasadorul Israelului la BucurestiDan Ben Eliezerteroarea jihadistălibertatedemocrațietoleranțăvalori fundamentale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live