Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Decembrie 2016
Vizualizari: 513
Comentează add

Ambasadorul Republicii Federale Germania, W.H.Lauk, a avut ieri discutii de rãmas-bun, cu Ministrul L.Comănescu, cu ocazia încheierii misiunii în România.

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, W.H.Lauk, la final de misiune

radiojurnal

  Ambasadorul Germaniei, Werner Hans Lauk. Foto: facebook.com/AmbasadaGermaniei

Ministrul afacerilor externe, Lazãr Comãnescu, l-a primit ieri, 19 decembrie 2016, pe ambasadorul Republicii Federale Germania, Werner Hans Lauk, în vizitã de rãmas-bun, cu prilejul încheierii misiunii sale în România, relatează Agerpres.

Ministrul român al afacerilor externe a adresat mulţumiri pentru contribuţia ambasadorului Lauk la dezvoltarea în ansamblu a relaţiilor bilaterale.

La rândul sãu, diplomatul german a exprimat mulţumiri pentru foarte buna cooperare cu autoritãţile române de-a lungul mandatului sãu.

Cei doi oficiali au apreciat evoluţia pozitivã din ultimii ani a relaţiilor bilaterale, reflectatã inclusiv de intensitatea dialogului Bucureşti-Berlin şi au subliniat voinţa de a intensifica şi diversifica în continuare cooperarea româno-germanã în toate domeniile, îndeosebi relaţiile economice şi coordonarea în plan european.

De asemenea, au subliniat rolul de punte de legãturã al etnicilor germani originari din România şi al comunitãţii româneşti din Germania, care contribuie substanţial la consolidarea relaţiei bilaterale.


Etichete lazăr comănescuwerner hans laukambasadorgermaniamisiunefinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live