Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Noiembrie 2018
Vizualizari: 1190
Comentează add

Premiile au fost decernate vineri seară, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, în prezenţa Ambasadoarei Franţei la Bucureşti, Michele Ramis.

Ambasada Franţei a premiat patru asociaţii româneşti

radiojurnal

Excelenţa Sa Michèle Ramis, ambasadorul Franței în România. Foto: Alexandru Dolea.

 Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie şi asociaţiile 'Sprijinirea Integrării Sociale', 'Funky Citizens' şi 'SOS Satele Copiilor' sunt câştigătoarele unui apel la proiecte, destinate societăţii civile implicate în susţinerea drepturilor şi libertăţilor copiilor şi a egalităţii de gen, organizat de Ambasada Franţei în România.

Premiile, care constau în subvenţii în valoare de patru mii de euro, au fost decernate vineri seară, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, în prezenţa Ambasadoarei Franţei la Bucureşti, Michele Ramis.

Ea a salutat dinamismul asociaţiilor din România care vin cu numeroase iniţiative şi joacă un rol important în mobilizarea şi structurarea vieţii publice din ţara noastră.


Etichete Ambasada Franţeipremiiasociaţii româneştiInstitutul pentru Dezvoltarea Evaluării în EducaţieSprijinirea Integrării SocialeFunky CitizensSOS Satele Copiilorproiecteromaniamichele ramisambasadoareviata publicasocietatea civila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live