Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Ianuarie 2021
Vizualizari: 246
Comentează add

Precizări ale coordonatorului Campaniei Naţionale de Vaccinare, Valeriu Gheorghiţă.

Amânare a vaccinării în cazul celor încadrați la activități esențiale

radiojurnal

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. FOTO: facebook.com/RO-Vaccinare.

Aproape toate locurile disponibile până pe data de 14 aprilie pentru imunizarea împotriva COVID-19 au fost ocupate - a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă coordonatorul Campaniei Naţionale de Vaccinare, Valeriu Gheorghiţă.

El a mai precizat că din cauza unui deficit de doze vor fi reprogramate persoanele care desfăşoară activităţi esenţiale şi care ar fi trebuit să primească prima doză de ser începând cu data de 28 ianuarie.

Valeriu Gheorghiţă: Soluţia noastră pentru continuarea campaniei de vaccinare fără să afectăm doza de rapel va fi următoarea: începând cu data de 28 ianuarie se reprogramează cu 10 zile toate persoanele care deservesc activităţi esenţiale pentru doza 1, ceea ce reprezintă 35.304 persoane vor fi reprogramate în ordinea programării din 28 ianuarie, prima zi va fi 8 februarie. Practic, persoanele programate în intervalul 28 ianuarie-11 februarie se translatează cu 10 zile mai târziu, începând cu data de 8 februarie, în ordinea programării iniţiale. 

Coordonatorul Campaniei Naţionale de Vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a adăugat că acoperirea vaccinală în etapa I destinată personalului medical şi medico-social a ajuns la 90%.


Etichete (ii)vaccinarelocuriocupare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live