Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Vineri, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

27 Februarie 2019
Vizualizari: 264
Comentează add

La sfârşitul anului trecut, primarii orașelor Timișoara, Arad, Cluj și Oradea au semnat actul de înființare a Alianței Vestului prin care se dorește dezvoltarea economică a zonei.

"Alianța Vestului e apreciată de Comisia Europeană"

alina-bujanca

 

Alianța Vestului a avut o întâlnire de lucru la Primăria Timișoara cu reprezentanți ai Comisiei Europene. Primarii orașelor Cluj, Arad și Timișoara, alături de directori ai agențiilor de dezvoltare regională vest și nord-vest, au stat de vorbă cu membri ai Directoratului General pentru Politica Regională și Urbană și le-au prezentat proiectele majore de interes pentru regiune, în special în domeniul infrastructurii rutiere.

Reprezentanții Comisiei Europene au furnizat informații cu privire la posibilitățile de obținere de fonduri europene direct de la Bruxelles, pe exercițiul bugetar 2021-2027 și au apreciat inițiativa înființării Alianței Vestului, a anunțat pe pagina sa de Facebook, primarul Nicolae Robu.

La sfârşitul anului trecut, primarii orașelor Timișoara, Arad, Cluj și Oradea au semnat actul de înființare a Alianței Vestului prin care se dorește atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea economică a zonei. 


Etichete Alianţa VestuluiAradClujOradeaTimişoaraNicolae Robu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live