Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2020
Vizualizari: 221
Comentează add

Alianța Nord-Atlantică a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dedicat României cu ocazia aniversării Zilei Naționale.

Alianța Nord-Atlantică a postat pe Facebook un mesaj dedicat României

radiojurnal

Alianța Nord-Atlantică a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dedicat României cu ocazia aniversării Zilei Naționale. România contribuie la menținerea puternică a NATO, demonstrând că suntem mai puternici împreună, scrie, la rândul său, preşedintele Comitetului Militar NATO, mareșalul-șef de aviație Sir Stuart Peach, într-un mesaj postat pe pagina Delegației Permanente a României la NATO.

El precizează că țara noastră este un aliat puternic și angajat, care contribuie la securitatea în Marea Neagră și care se află printre națiunile ce îndeplinesc angajamentul privind creșterea cheltuielilor pentru apărare.

De asemenea, reprezentanții permanenți ai Canadei, Danemarcei, Franței, Italiei, Norvegiei, Poloniei, Spaniei și Statelor Unite evidențiază rolul de aliat model al României, cu ocazia Zilei Naționale, în mesaje video postate pe paginile de Facebook ale Delegației Permanente a României la NATO.


Etichete (ii)nato1 decembrie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live