Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

12 Martie 2019
Vizualizari: 616
Comentează add

Alianţa este una dintre cele mai importante grupări producătoare de maşini din lume şi construiesc peste 10 milioane de vehicule pe an.

Alianţa auto între Renault, Nissan şi Mitsubishi se restructurează

sergiu-stet

 Foto: Reuters.

Producătorii de maşini Renault, Nissan şi Mitsubishi au anunţat planurile pentru o nouă structură de management, pentru supervizarea operaţiunilor lor comune, în urma arestării fostului lor director executiv, Carlos Ghosn, care este acuzat de ilegalităţi financiare.
 
BBC transmite că noul board de conducere îi va include pe directorii executivi ai tuturor celor trei companii. El va fi condus de Jean-Dominique Senard, care este de asemenea director general la Renault.
 
Deciziile vor fi luate prin consens. Măsura are ca sens liniştirea îngrijorărilor potrivit cărora, sub conducerea lui Ghosn, prea multă putere a fost plasată în mâinile aceluiaşi om. Aceste modificări au fost descrise de cele trei firme drept un nou început.
 
Alianţa este una dintre cele mai importante grupări producătoare de maşini din lume şi construiesc peste 10 milioane de vehicule pe an. Cu toate acestea, relaţiile au fost supuse unor presiuni mari după arestarea lui Carlos Ghosn, în luna noiembrie.

Etichete RenaultNissanMitsubishiCarlos Ghosnautoconstructor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live