Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

4 Iunie 2014
Vizualizari: 776
Comentează add

Miercuri, 11 iunie (19.00), la Sala Radio, va avea loc concertul care incheie de altfel turneul, in acest an evenimentul derulandu-se sub titlul „In the Mood for Prokofiev".

Alexandru Tomescu şi Turneul Stradivarius la Sala Radio

radio-romania

Alexandru Tomescu şi pianistul rus Eduard Kunz (dreapta).

Pentru al saptelea an consecutiv, violonistul Alexandru Tomescu, solist al Orchestrelor si Corurilor Radio, artistul care are privilegiul de a canta, din 2007, pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, prezinta publicului roman Turneul National Stradivarius.

Miercuri, 11 iunie (19.00), la Sala Radio, va avea loc concertul din Bucuresti care incheie de altfel turneul, in acest an evenimentul derulandu-se sub titlul „In the Mood for Prokofiev“.

Repertoriul ales cuprinde o selectie a celor mai apreciate lucrari pentru vioara si pian ale compozitorului rus: Cinci melodii pentru vioara si pian si cele doua Sonate pentru vioara si pian.

Alaturi de Alexandru Tomescu se va afla celebrul pianist rus Eduard Kunz, inclus de BBC Music Magazine in topul celor mai buni 10 pianisti de maine si care a colaborat deja cu numeroase orchestre europene de renume. 

Pentru detalii va rugam sa consultati comunicatul de presa atasat.

Comunicat de presa

Etichete Sala RadioconcertpianistAlexandru TomescuEduard Kunz

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live