Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END (continuare) Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Prietenii de la 10

10 Ianuarie 2017
Vizualizari: 763
Comentează add

Unul dintre cei mai apreciaţi violonişti ai momentului atât în ţară, cât şi în întreaga lume, Alexandru Tomescu a fost invitatul Danielei Mihai şi al lui Ionu Dragu.

Alexandru Tomescu la Prietenii de la 10 Alexandru Tomescu la Prietenii de la 10 - Conține audio

prietenii-de-la-10

Alexandru Tomescu. Foto: Alexandru Dolea.

Unul dintre cei mai apreciaţi violonişti ai momentului atât în ţară, cât şi în întreaga lume, Alexandru Tomescu a fost invitatul Danielei Mihai şi al lui Ionu Dragu.

AUDIO: Alexandru Tomescu a vorbit despre cele mai frumoase momente pe care le-a oferit publicului la concertele sale unde cântă la celebra vioară Stradivarius, dar si despre experienţele unice trăite de el atunci când a cântat la Metrou, dar şi în Piaţa Presei Libere, pe soclul statuii de la Casa Presei.

Întrebat cum supravieţuişte un violonist din punct de vedere financiar, Alexandru Tomescu a pus că "un artist are acces la nişte lucruri pe care banii nu le pot cumpăra, spre exemplu starea de graţie pe care o oferă muzica, capacitatea de a face oamenii să se bucure, posibilitatea de a opri scurgerea timpului. Muzica şi arta vin să ne reamintească de lucrurile care contează şi care au valabilitate mai mare decât orice. Banii nu sunt niciodată un scop ,iar în clipa în care urmăreşti doar asta, pierzi foarte mult din experienţa pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru noi şi rămâi cu un mare gol în suflet."


Etichete Alexandru Tomescuprietenii de la 10vioaramuzica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live