Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Iulie 2019
Vizualizari: 1287
Comentează add

El spune că a aflat cu resemnare despre demisia şefului STS, Ionel Vasilca, în urma căreia consideră că va avea loc o anchetă mai corectă.

Alexandru Cumpănaşu reclamă instituţii şi persoane în cazul de la Caracal

radiojurnal

    Foto: Agerpres

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, unchiul fetei ucise la Caracal, Alexandra Măceşanu, s-a prezentat ieri la Parchetul General pentru a depune o plângere penală.

Cumpănaşu reclamă instituţii şi persoane pentru modul în care au reacţionat în acest caz de răpire şi omor, respectiv Ministerul de Interne, Ministerul Public, Parchetele din Judeţul Olt, dar şi judecătorul care a dat mandatul din dosar.

Alexandru Cumpănaşu a precizat că s-a întâlnit cu procurorul general interimar Bogdan Licu, căruia i-a prezentat neconcordanţele şi ilegalităţile săvârşite de autorităţi în cazul nepoatei sale şi că acesta l-a asigurat că va face tot ceea ce ţine de el pentru ca cei care au greşit să fie traşi la răspundere.

Alexandru Cumpănaşu a mai declarat că a aflat cu resemnare despre demisia şefului STS, Ionel Vasilca, în urma căreia consideră că va avea loc o anchetă mai corectă.  


Etichete Alexandru CumpănaşuMAIministerul publicCaracalSTSIonel Vasilcaanchetă corectă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live