Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Iunie 2019
Vizualizari: 494
Comentează add

La Galaţi, autorităţile locale au decis deconectarea falezei inferioare de la reţeaua electrică, pentru preîntâmpinarea unor evenimente nedorite.

Alerte hidrologice pentru mai multe sectoare ale Dunării

radiojurnal

 Foto: Gina Bahor/Radio România.

Mai multe sectoare ale Dunării se află sub alerte hidrologice cod portocaliu şi galben. La Brăila, cota de inundaţie a fost depăşită cu 10 centimetri, iar până la cota de pericol mai este o jumătate de metru.

În Insula Mare a Brăilei, au apărut încă patru infiltraţii adânci în digul de la braţul Măcin, iar angajaţii Serviciului Apelor au luat măsuri pentru rezolvarea situaţiei.

La Galaţi, autorităţile locale au decis deconectarea falezei inferioare de la reţeaua electrică, pentru preîntâmpinarea unor evenimente nedorite. În acest week-end este aşteptat un vârf de viitură pe Dunăre, în condiţiile în carei apa a depăşit cota de atenţie cu 31 de cm.

Autorităţile locale s-au asigurat că operatorii economici din şantierul naval au saci de nisip şi alte materiale de protejare împotriva apei.


Etichete Dunărecotănivelhidrologicatenționarecod

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live