Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ina Chelan

2 Octombrie 2019
Vizualizari: 367
Comentează add

Transportul public din Grecia este afectat astăzi, de o grevă, iar în Peru sunt restricţii de circulaţie în capitala Lima, unde au fost şi incidente pe străzi

Alerte de călătorie pentru Grecia şi Peru

ina-chelan

 

În Grecia, traficul public de călători va fi pertubat astăzi din cauza unei greve de 24 de ore a sindicaliştilor din sectorul public. În atenţionarea de călătorie emisă de ministerul român de Externe se precizează că vapoarele din porturile Pireu, Rafina şi Lavrio nu vor circula, la fel şi metroul din Atena, inclusiv liniile care fac legătura cu aeroportul internaţional. În capitala ţării autobuzele şi troleibuzele vor circula numai în intervalul orar 9,00 - 21,00. În Grecia astăzi, cursele feroviare sunt suspendate, inclusiv cursele trenurilor din reţeaua suburbană de transport.

O altă atenţionare de călătorie a fost emisă pentru Peru. Din cauza evenimentelor politice de la sfârşitul lunii, în centrul istoric al capitalei Lima, s-au instituit restricţii temporare de circulaţie pentru pietoni şi vehicule. S-au înregistrat tulburări de stradă, iar ministerul român de Externe recomandă turiştilor ca, pentru câteva zile, până la clarificarea situaţiei, să evite deplasarea în zona centrului vechi al Limei. 


Etichete GreciaPeruLimacalatoriePireuRafina şi LavrioAtena

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live