Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Bone

30 Mai 2011
Vizualizari: 1849
Comentează add

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Georgia, sau care se află deja pe teritoriul acestui stat, sunt sfătuiţi să se adreseze Ambasadei României şi să-şi anunţe prezenţa în regiune.

Alertă MAE privind călătoriile în Georgia

dragos-bone

Proteste în Georgia. Foto: Reuters

Ministerul român de externe a emis o alertă de călătorie pentru Georgia, în care le recomandă cetăţenilor români să evite deplasările care nu sunt necesare, în condiţiile în care există pericolul ca starea de securitate din această ţară să se deterioreze rapid.

Ministerul le recomandă, de asemenea, cetăţenilor români aflaţi în Georgia să evite locurile aglomerate, demonstraţiile şi discuţiile în contradictoriu cu diverşi cetăţeni, acordând o atenţie sporită securităţii personale.

Totodată, cetăţenii români care doresc să călătorească în Georgia, sau care se află deja pe teritoriul acestui stat, sunt sfătuiţi să se adreseze Ambasadei României şi să-şi anunţe prezenţa în regiune, comunicând propriile coordonate pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.

Cetăţenii români care se deplasează în Georgia sunt sfătuiţi să evite, în continuare, deplasările în regiunile separatiste Abhazia şi Osetia de Sud şi în zonele aflate în proximitatea acestora, ca urmare a menţinerii stării de insecuritate din aceste regiuni.


Etichete GeorgiaalertăMAEcălătoriecetăţeni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live