Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2019
Vizualizari: 430
Comentează add

Criza politică prelungită poate fi rezolvată prin alegeri anticipate, a declarat preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Alegerile anticipate, ”singura soluție pentru actuala criză politică”

radiojurnal

 Dacian Cioloș. Foto: gov.ro

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat astăzi că împreună cu partenerii de USR sunt pregătiţi să preia guvernarea cât mai repede.

El a precizat însă că pentru a depăşi actuala criză politică este nevoie de o majoritate clară care se poate obţine numai prin organizarea de alegeri anticipate. 

Dacian Cioloş: Criza politică prelungită poate fi rezolvată prin alegeri anticipate. Acesta este interesul României. Suntem pregătiţi să venim la guvernare imediat, de mâine, dacă e nevoie, dar pentru asta  avem nevoie de majoritate clară în parlament şi de aceea noi propunem alegeri anticipate. Noi credem că dacă există responsabilitate din partea politicienilor din parlament,a ceste alegeri anticipate sunt posibile şi dea ceea am şi propus un pact.

Dacian Cioloş a prezentat un document cu măsurile de guvernare urgente pregătite de PLUS.

Documentul abordează mai multe teme precum eeforma constituţională, justiţia independentă şi statul de drept, educaţie, sănătate, social, cultura, mediu şi resurse naturale, economie şi politica externă şi europeană.

Planul prezentat de PLUS porneşte de la ideea de viaţă de calitate care se bazează pe cetăţeni activi, comunităţi puternice şi un stat responsabil, ne-a transmis reporterul nostru Alexandra Cristea.


Etichete alegerianticipateciolos

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live