Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

25 August 2009
Vizualizari: 3282
Comentează add

Fanii lui Michael Jackson sunt invitaţi să sărbătorească ziua de naştere a megastarului, pe 29 august, în Parcul Herăstrău din Capitală.

Aleea "Michael Jackson" în parcul Herăstrău

ioana-dogaru

Michael Jackson. Foto: Mediafax

În cadrul evenimentului, pe un ecran special amplasat în parc se vor redifuza imagini din concertul pe care Michael Jackson l-a susţinut în Bucureşti în 1992 şi videoclipuri ale  "regelui muzicii pop".

Petiţia "Michael's Way" a strâns 19.000 de adeziuni care au ajuns pe masa primarului general al Municipiului Bucureşti. Sorin Oprescu a fost de acord cu denumirea unei alei din Herăstrău după numele fostului "rege al muzicii pop", iar Primăria Capitalei a devenit partener la eveniment.

Regele muzicii pop a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

Familia Jackson a anunţat, vineri, că înmormântarea starului, programată iniţial pe 29 august - ziua în care acesta ar fi împlinit 51 de ani -, va fi amânată pentru 3 septembrie.


Etichete herăstrău,michael jackson,alee,inaugurare,concert,eveniment

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live