Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Iuliana Anghel

13 Martie 2014
Vizualizari: 927
Comentează add

Veneţianul Marco Sitran doreşte să ofere cele 150 de imagini din albumul publicat recent în Italia, în primul rând conaţionalilor săi, pentru a putea cunoaşte mai bine România.

Albumul foto "România – urmele timpului", lansat la Bucuresti Albumul foto "România – urmele timpului", lansat la Bucuresti - Conține audio

iuliana-anghel

Foto: Marco Sitran

România este cel mai inaintat avanpost al latinităţii în Europa de sud-est şi cine o străbate în grabă, ca om de afaceri sau ca turist, reuşeşte rar să surprindă sensul profund şi autentic al vieţii sale.

Sunt cuvintele care prefaţeaza albumul fotografic “România – urmele timpului”, lansat zilele trecute la Bucureşti de avocatul Marco Sitran.

Un veneţian pasionat de călătorii şi fotografie, îndrăgostit de efervescenţa şi viaţa culturală, dar şi mondenă a Bucureştiului, de bisericile şi satele din Transilvania sau Bucovina, care şi-au conservat perfect tradiţiile, dar şi de Delta Dunării, pe care o numeşte laguna veneţiană a Orientului.

Marco Sitran doreşte să ofere cele peste 150 de imagini reunite în albumul publicat recent în Italia, în primul rând conaţionalilor săi, pentru a putea cunoaşte mai bine ţara în care el a trăit zece ani şi de care a rămas legat în continuare.

Audio: "România – urmele timpului"


Etichete album fotoRomâniaItaliapozefotografiiBucureştiMarco Sitran

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live