Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Septembrie 2014
Vizualizari: 1530
Comentează add

Guvernul a decis alocarea a aproape 170 de milioane de lei pentru 22 de judeţe afectate de calamităţi naturale atât zilele trecute, cât şi la începutul verii.

Ajutoare pentru sinistrații din vestul României

radiojurnal

 Foto: Mario Balint

 Autorităţile din Orşova şi Eşelniţa, localităţi grav afectate de inundaţiile de la începutul săptămânii, evaluează acum pagubele pentru a reface infrastructura distrusă de ape.

 
În zonă au fost mobilizaţi peste 200 de jandarmi, poliţişti şi pompieri, dar şi utilaje, însă volumul de muncă este foarte mare. 
 
Peste 20 de case au fost avariate sau distruse complet, străzile şi zeci de locuinţe sunt îngropate în nisip şi pământ, iar reţeaua de canalizare este compromisă. 
 
Guvernul a decis alocarea a aproape 170  de milioane de lei pentru 22 de judeţe afectate de calamităţi naturale atât zilele trecute, cât şi la începutul verii. 
 
Totodată, vor fi scoase de la rezervele statului alimente, care vor vor fi distribuite sinistraţilor din judeţele Mehedinţi şi Vâlcea. 
 
Locuitorii vor primi şi materiale de construcţii.

Etichete ştiri sud-vestcod portocaliuinundațiihidrologiTimişCaraş-SeverinMehedinţiDoljmorţidispăruţipagubedrumuricasejandarmiajutoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live