Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Martie 2021
Vizualizari: 513
Comentează add

Bugetul alocat Ministerului Economiei va fi cheltuit în proporție de 92% pe ajutoare acordate companiilor private afectate de restricțiile impuse în pandemie.

Ajutoare pentru firmele afectate de restricții

florin-lepadatu

 Ministrul economiei, Claudiu Năsui. Foto: gov.ro.

Bugetul alocat Ministerului Economiei va fi cheltuit în proporție de 92% pe ajutoare acordate companiilor private afectate de restricțiile impuse în pandemie.
 
Cel mai recent program legiferat privește sprijinul pentru domeniul HoReCa, în cuantum de 20% din baza de calcul rezultată din desfășurarea activităților specifice turismului.
 
Potrivit informațiilor oficiale, Ministerul Economiei va continua măsurile de ajutor pentru IMM-uri - 2.000 de euro pentru microîntreprinderi și granturi pentru capital de lucru - și va operaționaliza Măsura 3, granturi pentru investiții, blocată momentan până la remedierea unor probleme apărute la modul de selecție a firmelor solicitante.
 
În bugetul Ministerului Economiei mai sunt bani și pentru sprijinirea industriei cinematografice, stimularea exporturilor, Start-Up Nation România și programe de conservare sau de închidere a minelor, potrivit Rador.

Etichete Ministerul Economiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live