Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Mai 2021
Vizualizari: 480
Comentează add

Propunerea a fost iniţiată de PNL, ca amendament asupra Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului prin care se instituie schema de ajutor pentru agenţii din turism şi pentru HORECA.

Ajutoare de stat pentru organizatorii de evenimente, târguri şi congrese

radiojurnal

Foto: facebook.com/cameradeputatilor

Deputaţii au aprobat includerea organizatorilor de evenimente, târguri si congrese printre operatorii economici beneficiari de ajutorul de stat şi de compensarea pierderilor provocate de pandemie.

Propunerea a fost iniţiată de PNL, ca amendament asupra Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului prin care se instituie schema de ajutor pentru agenţii din turism şi pentru HORECA. Deputata PNL Gabriela Horga:


Gabriela Horga: Demersul este unul just, echitabil, pentru că toți organizatorii de evenimente au fost extrem de afectați în această perioadă, neputându-și desfășura activitatea de 14 luni. Au nevoie de ajutor ca de aer, iar implementarea acestei scheme este acum responsabilitatea Ministerului Economiei. Dacă astăzi vorbim de creștere economică, o facem pentru că guvernul de anul trecut a avut măsuri pentru mediul de afaceri. Este un fapt.


Etichete ajutoare de statorganizatorii de evenimentetârguri şi congresecamera deputatilorpnlhoreca(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live