Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

28 Septembrie 2014
Vizualizari: 1567
Comentează add

Sindicatul piloților de la Air France, în grevă de două săptămâni, a anunțat duminică încetarea acțiunii de protest.

Air France: sindicatul piloților anunță încetarea grevei

rador

Foto: Arhiva Reuters.

Principalul sindicat al piloţilor companiei Air France a anunţat că s-a hotărât să înceteze greva care durează de două săptămâni, din cauza expansiunii sucursalei low-cost Transavia, transmite BBC.

Purtătorul de cuvânt al sindicatului a declarat că greva a fost sistată pentru a putea continua negocierile într-un climat mai calm.

Din cauza grevei, din 15 septembrie au rămas la sol jumătate dintre avioanele companiei, costurile acțiunii de protest fiind evaluate de către conducere la 20 de milioane de euro pe zi.

Săptămâna trecută guvernul francez a atras atenţia prin secretarul de stat pentru transporturi, Alain Vidalies că prelungirea grevei pune în pericol existenţa companiei.

"Nu poate exista un învingător şi un învins pentru că nu ar fi bine pentru companie. Mesajul guvernului este că trebuie găsit un compromis", a declarat Alain Vidalies.

Reprezentantul guvernului a mai spus la postul de radio Franceinfo, că dezvoltarea zborurilor low-cost este o necesitate în condiţiile concurenţei actuale şi că piloţii Air France ar trebui să fie conştienţi de acest lucru.


Etichete grevaAir Francesindicatpilotilow-costTransavianegocieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live