Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Miercuri, 18 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Mai 2018
Vizualizari: 539
Comentează add

Este aglomeraţie pe şoselele din zona montană, iar pe autostrada Bucureşti-Piteşti circulaţia a fost oprită deoarece o maşină a luat foc.

Aglomeraţie pe şoselele din zona montană

radiojurnal

Este aglomeraţie pe şoselele din zona montană, iar pe autostrada Bucureşti-Piteşti circulaţia a fost oprită deoarece o maşină a luat foc. 

De la Centrul Infotrafic, inspector principal, Delia State: La această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, mai exact între Frăsinet şi Comarnic, pe o distanţă de aproximativ 8 km. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi în zona Buşteni, pe acelaşi sens de mers, respectiv Ploieşti către Braşov, unde este formată o coloană în jur de 3km. Pe Autostrada 1 Bucureşti - Piteşti, la Km. 68, pe sensul de mers către Piteşti, un autoturism a luat foc în urmă cu puţin timp, ca urmare a unei defecţiuni tehnice, mai exact în apropiere de localitatea Petreşti din judeţul Dâmboviţa.

Nu au rezultat victime în urma evenimentului, însă circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers în cauză în vederea stingerii incendiului pentru aproximativ 20 de minute. Vă mai informăm că pe drumul către mare nu sunt probleme de fluenţă.

La această oră, valorile de trafic fiind scăzute pe A 2 Bucureşti - Constanţa. Iar în final, vă precizăm că se circulă în condiţii normale pe A 3 Bucureşti - Ploieşti şi, de asemenea, pe A 4 Ovidiu - Agigea.


Etichete aglomeratiesoselemuntevalea prahovei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live