Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Iunie 2019
Vizualizari: 331
Comentează add

La această oră, este aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, iar autorităţile rutiere recomandă rute alternative.

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, spre staţiunile de pe litoral

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Turiştii se îndreaptă şi astăzi, în număr mare, spre staţiunile de pe Litoral.

La această oră, este aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, iar autorităţile rutiere recomandă rute alternative.


Comisar şef Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române: La această oră, valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța. În zona kilometrului 125, localitatea Borcea județul Călărași, a avut loc o tamponare, în care au fost implicate patru autoturisme. Din nefericire, traficul rutier este blocat, iar în zona accidentului se staționează în coloană pe aproximativ 4-5 km. Se estimează ca în aproximativ o jumătate de oră traficul rutier să fie reluat. Precizez că, tot pe Autostrada Soarelui, de această dată în zona kilometrului 129, pe același sens către Constanța, a avut loc un alt accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme. Din nefericire, în acest loc o persoană a fost rănită grav. Recomandăm, așadar, șoferilor să ruleze cu prudență și să folosească și celelalte rute alternative.

Mai multe accidente rutiere grave au avut loc, ieri, pe artere importante ale ţării

Mai multe accidente rutiere grave au avut loc, ieri, pe artere importante ale ţării. Două dintre ele, petrecute pe autostradă, pe drumul spre mare, readuc în atenţie pericolul la care se expun şoferii care opresc pe banda de urgenţă.


Reporter: Costi Dumăscu - La orele dimineţii, pe autostrada A2, între Cernavodă şi Constanţa, pe fondul neatenţiei în conducere, o maşină a pătruns pe banda de urgenţă, unde a lovit din spate un autoturism staţionat. Un bărbat, care în momentul impactului se afla în spatele autoturismului oprit, la portbagaj, a murit pe loc, precizează poliţiştii.

Câteva ore mai târziu, pe autostrada A4, între Constanţa şi Ovidiu, şoferul unui autocamion a oprit pe banda de urgenţă pentru a-i ajuta pe alţi participanţi la trafic, care făcuseră pană la maşină.

În momentul în care a vrut să se întoarcă spre camion pentru a luat un compresor, bărbatul a fost lovit mortal de un autocar. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa reaminteşte că este interzisă oprirea pe banda de urgenţă, aceasta fiind destinată autospecialelor aflate în misiune
 


Etichete Aglomeraţie pe Autostrada Soareluistaţiunile de pe litoralaccidenterutiere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live