Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Aprilie 2019
Vizualizari: 510
Comentează add

Pe A1 Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 36, din cauza unor lucrări la podul peste Argeş, este deviată circulaţia. S-a format o coloană de aproximativ cinci kilometri.

Aglomeraţie pe A1, pe DN1, dar și în vămile spre Bulgaria

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Este aglomeraţie pe A1 Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 36, unde, din cauza unor lucrări la podul peste Argeş, este deviată circulaţia şi s-a format o coloană de aproximativ 5 kilometri.

Potrivit Centrului Infotrafic, este aglomerat şi DN 1 între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către munte, unde s-a format o coloană de autovehicule de 4 kilometri.

În rest nu sunt probleme privind valorile de trafic, se circulă bine pe majoritatea arterelor, traficul fiind fluent şi pe DN 7, în staţiunile de pe Valea Oltului, precum şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa. 

În schimb, punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria sunt foarte aglomerate, în acest moment. În ultimele 24 de ore, peste 17.000 de persoane şi aproape 5.000 de mijloace de transport au tranzitat graniţa cu Bulgaria, informează Garda de Coastă.

La Vama Veche, se înregistrează cele mai mari valori de trafic: peste 11.000 de persoane, de opt ori mai mult decât într-o zi obişnuită, şi aproape 3.000 de mijloace de transport.

Din cauza faptului că oamenii cumpără vignetele pentru Bulgaria, din punctele de trecere a frontierei, s-au format coloane de maşini de câteva sute de metri.

Poliţia de Frontieră le recomandă cetăţenilor care doresc să plece în Bulgaria să achiziţioneze vignetele online, la acelaşi preţ, de pe site-ul www.bgtoll.bg, care are meniu şi în limba română, sau www.vignetki.bg


Etichete trafica1dn1

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live