Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Darie, Vaslui

15 Decembrie 2017
Vizualizari: 1191
Comentează add

Potrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, la vama Siret la terminalele pentru camioane se aşteaptă peste 300 de minute, iar la vama Nădlac peste o oră

Aglomeraţie la punctele de trecere a frontierei

alina-darie-vaslui

Punctele de trecere a frontierei României sunt tot mai aglomerate, mai ales la terminalele pentru camioane. În această dimineaţă, s-a aglomerat şi în Vama Albiţa, unde timpul de aşteptare este de circa de 90 de minute la ieşirea din ţară.

Cele mai multe TIR-uri care stau la coadă sunt din Republica Moldova. Reporterul Alina Darie relatează că agenţii economici din Republica Moldova fac aprovizionarea pentru perioada sărbătorilor, iar numărul de TIR-uri cu marfă care tranzitează punctul de trecere al frontierei este în creştere.

Unii dintre şoferii de TIR îşi exprimă nemulţumirea provocată de timpii crescuţi de aşteptare, însă conducerea vămii a susţinut că se lucrează cu celeritate, însă cu acelaşi personal ca şi în zilele cu trafic normal. 

Cele mai multe TIR-uri aflate la rând sunt din Republica Moldova şi transportă fructe, legume, dar şi produse industriale. Autorităţile vamale cred că traficul ar putea reveni la normal în următoarele două, trei zile. 

Potrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, cel mai mult se aşteaptă însă la vama Siret, peste 300 de minute. Peste o oră este timpul de aşteptare în vama Nădlac pentru camioane.

În schimb traficul TIR-urilor prin punctul de frontieră Giurgiu-Ruse s-a diminuat comparativ cu ziua de ieri, când sute de autocamioane au format o coloană pe 10 kilometri pe Drumul Naţional 5, Bucureşti-Giurgiu.


Etichete puncte de trecere a frontiereivama Nădlacvama Siretvama Albiţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live