Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

5 Noiembrie 2019
Vizualizari: 257
Comentează add

Este aglomeraţie mare la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, pe sensul de ieşire din ţară.

Aglomeraţie în vămi

florin-lepadatu

 Foto politiadefrontiera.ro

Este aglomeraţie mare la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, pe sensul de ieşire din ţară.

Camioanele au de aşteptat peste trei ore la Nădlac II.

Din ce motive s-a ajuns în această situaţie, aflăm de la corespondentul RRA, Ioan Suciu: "Coloana de automărfare măsoară peste 6 km pe sensul de iesire din ţară prin Punctul de Control şi Trecere a Frontierei Nădlac II.

Participanţii la trafic ce se apropie de punctul de frontieră trebuie să aibă în vedere că autocamioanele ocupă banda de urgenţă.

De asemenea, există posibilitatea apariţiei unor blocaje în trafic în apropiere de frontieră, pe autostrada A1, din cauza multor şoferi de tiruri care intră în depăşirea coloanei de automărfare, ceea ce face ca şi traficul pentru autoturisme şi autocare să fie perturbat.

Participanţii la trafic sunt foarte nemulţumiţi de situaţia creată şi spun că aşa timpi de aşteptare pentru verificarea documentelor de călătorie nu au mai întâlnit.

Creşterea timpului de aşteptare pentru automărfare este generată de faptul că începând cu 1 noiembrie, autorităţile de frontieră maghiare verifică achitarea amenzilor pentru sancţiunile contravenţionale aplicate pe teritoriul Ungariei.

Exemplu: neplata taxelor de drum de către conducătorii mijloacelor de transport marfă.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de aşteptare."

Timpi mari de aşteptare se înregistrează şi la Borş - 180 de minute, Petea - 90 de minute, precum şi la Nădlac şi Vărşand - 60 de minute.


Etichete Vamăvămifrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live