Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

8 Iulie 2014
Vizualizari: 1158
Comentează add

Inspecţia jusdiciară a stabilit că afirmaţiile lui Sandu Anghel, la adresa şefului DNA şi a preşedintei ÎCCJ, au fost de natură să afecteze independenţa justiţiei.

Afirmaţiile lui Sandu Anghel "afectează independenţa justiţiei"

madalina-verman

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la tribunal. Foto: captură youtube.com

Inspecţia jusdiciară a stabilit că afirmaţiile lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la adresa şefului DNA şi a preşedintei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, au fost de natură să afecteze independenţa justiţiei.  

Raportul Inspecţiei Judiciare va fi dezbătut de plenul Consiliului Superior al Magistraturi  în şedinţa de mâine.

Inspectorii au făcut verificări în urma unei sesizări din 20 iunie a şefului CSM, Adrian Bordea, privind apărarea independenţei justiţiei, în raport cu declaraţiile ce pun în pericol statul de drept referitoare la Livia Stanciu, preşedintele Instanţei Supreme şi Laura Codruţa Kovesi, procuror şef Anticorupţie.    

Din duba care l-a adus din penitenciar, Sandu Anghel le-a spus jurnaliştilor că ar fi dat două milioane de euro pentru a fi scăpat de închisoare şi că în acest caz ar fi implicată şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.


Etichete Sandu AnghelBercea MondialCSMDNAprocuroriinspectoriÎCCJAdrian BordeaLaura Codruţa KovesiLivia Stanciuanticorupţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live