Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Luminiţa Voinea

10 Decembrie 2019
Vizualizari: 834
Comentează add

Patru dintre cele mai mari afaceri romanesti din Statele Unite ale Americii au fost premiate la Gala organizata de Consulatul General al Romaniei la Los Angeles.

Afaceri românești din SUA, premiate la Los Angeles

luminita-voinea

Patru dintre cele mai mari afaceri romanesti din Statele Unite ale Americii au fost premiate la Gala organizata de Consulatul General al Romaniei la Los Angeles.

Evenimentul desfasurat in contextul Zilei Nationale a Romaniei a celebrat dimensiunea economica a parteneriatului Strategic Romano-American, prin recunoasterea meritelor a patru dintre cei mai mari jucatori romani de pe piata nord americana: Bitdefender, U.i.Path, AQUA Carpatica si Anastasia Beverly Hills.

Consulul General al Romaniei la Los Angeles, Domnul Cosmin Dumitrescu, a felicitat oamenii de afaceri romani pentru performantele uimitoare obtinute intr-un mediu atat de competitiv ca cel american, precum si pe reprezentantii comunitatii romano-americane din California, pentru organizarea unor evenimente speciale cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Diplomatul a amintit si de sloganul “Mi-e dor de tine”, intr-un discurs emotionant despre romanii care traiesc in afara granitelor tarii.

Evenimentul de diplomatie publica s-a incheiat cu recitalul de muzica clasica sustinut de violonistul Remus Azoitei si pianistul Eduard Stan.

La Gala Award desfasurata la Beverly Whilshire Hotel din Los Angeles au participat reprezentanti ai autoritatilor statale, regionale si locale, militare si civile, oameni de afaceri americani si romani, precum si membri ai corpului diplomatic si consular din Los Angeles. 


Etichete diasporaafaceri româneștipremiiSUALos AngelesConsulatul României

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live