Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

30 Iulie 2020
Vizualizari: 824
Comentează add

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a declarat că Adunarea Generală nu va pune astăzi problema schimbarea formulei Ligii I.

Adunarea Generală a LPF nu va vota astăzi Liga I cu 16 echipe

ciprian-bolan

  FOTO: facebook.com/lpf.ro

„Am văzut opinia domnului Burleanu, exprimată în ultimele zile, din ceea ce a spus el am înţeles că vorbeşte de un scenariu şi eu, ca organizator de competiţii, nu vă pot spune sub nicio formă că avem în vedere o astfel de soluţie. Atâta vreme cât avem o competiţie în desfăşurare, am afecta integritatea competiţiei. Ca atare, este prematur să discutăm astăzi despre modificarea structurii competiţionale la Liga I. Mâine, în cadrul Adunării Generale a LPF, categoric că vom discuta despre modificarea calendarului competiţional pentru a putea să terminăm acest sezon, cel puţin în zona de play-out. Vom înainta o propunere de modificare a calendarului către Comitetul Executiv al FRF şi am încredere că FRF, având în vedere că îi au ca parteneri pe cei care au contract şi cu noi pe drepturile de televizare, vor găsi soluţii să terminăm competiţia pe terenul de joc. Nu cred în soluţii sporitve luate la nivelul birourilor administrative. Sub nicio formă nu putem discuta o astfel de modificare de structură, nici pe scenariile pe care am tot auzit că trebuia să ni le facem. Este impropriu să vii în luna martie, aprile sau mai şi să spui că unul dintre scenarii este să modifici numărul de echipe din campionat. Un astfel de scenariu ar fi însemnat că nimeni nu ar mai fi fost interesat de competiţie. În momentul în care avem o competiţie în desfăşurare, această competiţie trebuie să se joace doar pe teren. Vă daţi seama ce produs am fi oferit noi televiziunilor, în măsura în care am fi spus se joacă play-out-ul, dar se va modifica numărul de echipe. Nu mai are absolut niciun scop. În situaţii speciale pot fi găsite soluţii speciale, dar în niciun caz aceste soluţii nu pot fi discutate pe parcursul competiţiei”, a declarat Justin Ștefan pentru Digi Sport.

Sistemul cu 16 echipe este în discuție de ceva vreme și, în opinia Președintelui FRF, Răzvan Burleanu, va duce la un calendar competițional mai bine organizat, chiar dacă banii din drepturi TV s-ar împărți între mai multe echipe.


Etichete fotballiga 1lpffrf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live