Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc, corespondent RRA în Statele Unite

21 Noiembrie 2019
Vizualizari: 620
Comentează add

Senatul american l-a confirmat pe Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti

Adrian Zuckerman va fi noul ambasador al SUA în România

doina-saiciuc-corespondent-rra-in-statele-unite

Adrian Zuckerman. Foto: https://www.seyfarth.com/people/adrian-zuckerman.html 

Un proeminent avocat newyorkez, ambasadorul Zuckerman a fost, între altele, partener în firma internaţională de avocatură, Seyfarth Shaw, şi a servit ca preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară, al unei curţi civile şi de arbitraj pentru Consiliul Imobiliar din New York. A fost coordonator al Departamentului de Servicii Naţionale Imobiliare şi pentru companii, la firma Epstein Becker & Green, iar anterior a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler.

Adrian Zuckerman a emigrat în Statele Unite, împreună cu părinţii lui din România, la vârsta de 10 ani. Vorbeşte fluent limba română.

În audierile de confirmare, din Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului, de la 20 iunie, Adrian Zuckerman a spus că cel mai puternic aspect al relaţiei Statele Unite - România este cooperarea miltară. România a devenit un aliat strategic al Statelor Unite. Economia României este una dintre economiile cu cea mai rapidă creştere din UE, a mai spus Adrian Zuckerman. 

Adrian Zuckerman: "România este bogată în păduri, este bogată agricol, în minerale, petrol, gaze naturale şi alte resurse naturale. Recent, exploatări în Marea Neagră au relevat rezerve substanţiale de petrol şi gaz, care au potenţialul de a sprijini securitatea energetică a României şi Europei. România trebuie, însă, să lupte în continuare împotriva corupţiei". 


Etichete Adrian ZuckermanambasadorSeyfarth Shaw

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live