Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 18 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

18 Aprilie 2014
Vizualizari: 1157
Comentează add

Arestat preventiv la începutul lunii aprilie, pentru fapte de corupţie, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a fost suspendat vineri din funcţie.

Adrian Duicu, suspendat din funcţia de preşedinte CJ Mehedinţi

mihai-badescu

Adrian Duicu. Foto: captură youtube.com.

Arestat preventiv la începutul lunii aprilie, pentru fapte de corupţie, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a fost suspendat vineri din funcţie.

Prefectura Mehedinţi a primit vineri dimineaţă o înştiinţare de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în care se arată că fostului şef al CJ Mehedinţi i s-a respins recursul la decizia de arestare preventivă.

Prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea a emis ordinul de suspendare din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi a lui Adrian Duicu.

Ordinul de suspendare a fost transmis şi către Consiliul Judeţean Mehedinţi, care urmează să ia act de acesta.

Adrian Duicu a fost ales în funcţia de preşedinte al CJ Mehedinţi în vara anului 2012, iar la începutul lunii aprilie a fost arestat printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti pentru fapte de corupţie, alături de preşedintele PSD Orşova, Constantin Popescu şi Ştefan Ponea, inspectorul şef al IPJ Mehedinţi.

În sarcina celor trei s-au reţinut infracţiunile de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite.


Etichete preşedintele Consiliului Judeţean MehedinţiAdrian DuicuÎnalta Curte de Casaţie şi JustiţiearestatNicolae Drăghieacorupţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live