Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

14 Septembrie 2014
Vizualizari: 1255
Comentează add

Daliana Rădoi, adolescenta de 14 ani dispărută în munții Retezat, a fost găsită moartă în apele barajului de la Gura Apelor, la aproximativ 30 de kilometri de Poiana Pelegii.

Adolescenta dispărută în munții Retezat, găsită moartă

ilie-pintea

 Jandarmi montani. Foto: Captură youtube.

Daliana Rădoi, adolescenta de 14 ani dispărută în munții Retezat, a fost găsită moartă în apele barajului de la Gura Apelor, la aproximativ 30 de kilometri de Poiana Pelegii. Pescarii au fost cei care i-au văzut trupul în apă și au anunțat Poliția, prin serviciul unic de urgență.

 
Adolescenta se afla într-o tabără cu cortul, organizată de un preot din Lupeni, împreună cu mai mulţi colegi de vârsta ei, dar şi cu 10 adulti. 
 
În data de 20 august, fata şi-a strâns lucrurile şi a plecat, fără să spună nimănui unde merge.
 
Peste 200 de salvatori au căutat-o în tot acest timp, însă fără succes, iar pentru a da de urma Dalianei Rădoi au fost folosiţi chiar şi câini special antrenaţi, de la Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu. 
 
Fundul lacului de la Gura Apelor a fost scanat cu un sonar și salvatorii au avut la dispoziție și un elicopter. 
 
În cele din urmă, acțiunile echipelor de salvare s-au concentrat la zona barajului de pe Râul Mare, unde la căutări au luat parte și scafandrii profesionişti de la Târgu Mureş.
 
Polițiștii și procurorii hunedoreni vor începe o anchetă pentru a determina cauzele și împrejurările care au dus la decesul adolescentei de 14 ani. 
 
În cauză a fost deschis deja un dosar penal, la câteva zile după dispariția Dalianei Rădoi, fiind vizați doi muncitori care au văzut-o ultima dată și care nu i-ar fi acordat ajutor.

Etichete Știri VestHunedoaraadolescentămoartăDaliana RădoiGura Apelormunții RetezatPoiana Pelegii.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live