Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

19 Martie 2020
Vizualizari: 833
Comentează add

Va fi însă extrem de dificil de prognozat modul în care se va răspândi COVID-19 şi cât de severă va fi epidemia, se arată într-un raport citat de CNN.

Administraţia SUA preconizează că "pandemia COVID-19 ar putea dura 18 luni"

sergiu-stet

 Donald Trump.                               Foto: Arhivă.

Guvernul federal al Statelor Unite preconizează că actuala epidemie de coronavirus ar putea să dureze "18 luni sau chiar mai mult", şi ar putea include "multiple valuri de îmbolnăviri".

Conform CNN, un plan de 100 de pagini privind combaterea pandemiei de coronavirus, obţinut de CNN, relevă modul în care Administraţia Trump pregăteşte planuri de urgenţă pentru o pandemie care ar putea dura până la un an şi jumătate sau chiar mai mult şi care ar include mai multe valuri de îmbolnăviri.

Agenţiile guvernamentale au subliniat, însă, că va fi extrem de dificil de prognozat modul în care se va răspândi COVID-19 şi cât de severă va fi epidemia.

Raportul, realizat săptămâna trecută, reprezintă o perspectivă din culise a modului în care Administraţia Trump se pregăteşte şi modul în care întregul guvern federal este mobilizat pentru a face facă crizei epidemice.

(S.S.)


Etichete SUApandemievaluriraportCOVID-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live