Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

6 August 2020
Vizualizari: 230
Comentează add

Administrația Prezidențială a retransmis formula de calcul privind şcolile

radio-romania-actualitati

 Foto: Gina Poenaru.

Administrația Prezidențială a retransmis formula de calcul privind redeschiderea școlilor, după o eroare apărută în informațiile transmise anterior.

În informațiile transmise de către președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul conferinței de presă de miercuri, a apărut o eroare cu privire la formula de calcul care stă la baza stabilirii celor trei scenarii care vizează desfășurarea învățământului preuniversitar, începând cu data de 14 septembrie.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale publicat joi, informația corectă este următoarea: criteriul epidemiologic, în funcție de care școlile se vor încadra în scenariile verde, galben sau roșu, este numărul total de cazuri noi înregistrat în ultimele 14 zile, raportat la mia de locuitori din localitatea în care se află școala, și nu media zilnică de îmbolnăviri pe 14 zile, așa cum a fost inițial comunicat de către șeful statului.

Președintele României își cere public scuze pentru eventualele confuzii, rezultate ca urmare a comunicării formulei de calcul eronate, se mai precizează în comunicat.


Etichete elevi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live