Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Ghioca

5 Octombrie 2011
Vizualizari: 1004
Comentează add

Adjunctul ambasadorului Israelului în Statele Unite, Dan Arbel, a fost suspendat, fiind bănuit de scurgere de informaţii. Potrivit Jerusalem Post, în 2009, oficialul ar fi oferit informaţii "sensibile" unui jurnalist.

Adjunctul ambasadorului Israelului în SUA, suspendat

cristina-ghioca

Ministerul de externe din Ierusalim. Foto: Arhivă Reuters.

Adjunctul ambasadorului Israelului în Statele Unite, Dan Arbel,  a fost suspendat, fiind bănuit de scurgere de informaţii, potrivit Jerusalem Post.

Potrivit publicaţiei, în 2009, înainte de a fi trimis la Washington, Dan Arbel ar fi furnizat informaţii "sensibile" unui jurnalist de la publicaţia Haaretz.

În decembrie 2009, ministrul israelian de externe, Avigdor Lieberman, a anunţat suspendarea unui alt oficial.

Potrivit Jerusalem Post, adjunctul ministrului pentru afaceri strategice, Alon Bar, a fost suspendat fiind suspectat de scurgere de informaţii confidenţiale, informaţii care la acea vreme "au creat tensiuni" cu Statele Unite.

Zece luni mai târziu, oficialul a fost numit emisar pentru Spania, după ce, în cadrul unui proces, a fost declarat nevinovat, notează Jerusalim Post.


Etichete IsraelambasadăSUAscurgere de informaţiiadjunctambsador

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live