Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

12 Noiembrie 2019
Vizualizari: 337
Comentează add

UPDATE: Adina Valean a primit avizul consultativ al comisiilor parlamentare reunite de afaceri europene pentru nominalizarea in funcţia de comisar european al transporturilor.

Adina Valean, audiată în Comisiile reunite de afaceri europene

carmen-gavrila

Adina Vălean. Foto: Agerpres

UPDATE: Adina Valean a primit astazi avizul consultativ al comisiilor parlamentare reunite de afaceri europene pentru nominalizarea in calitate de comisar european al transporturilor. Au fost 25 voturi pentru si 3 abtineri.

La audiere au participat premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor Lucian Dobre. 

Adina Valean a anuntat ca in calitate de comisar european va sustine continuarea si mecanismului "conectarea Europei" prin care din investitii au ajuns in Romania 1,24 miliarde de euro in infrastructura de transport si 500 de milioane pentru energie.

Ştirea iniţială

Comisiile reunite de afaceri europene o audiaza la aceasta ora in Parlament pe Adina Valean, propunerea Guvernului pentru postul de comisar european al transporturilor, care a fost alocat Romaniei.

La audiere participa si premierul Ludovic Orban. Avizul comisiilor e unul consultativ. Adina Valean a anuntat ca in calitate de comisar european va sustine continuarea si mecanismului "conectarea Europei" prin care din investitii au aujuns in Romania 1,24 miliarde de euro in infrastructura de transport si 500 de milioane pentru energie.

Acest mecanism de investitii are ca scop conectarea infrastructurilor de transporturi, energie si telecomunicatii in Uniune.


Etichete Adina ValeanComisiile reunite de afaceri europenecomisar european

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live