Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oltea Şerban-Pârâu

6 Aprilie 2012
Vizualizari: 3100
Comentează add

Adina Dragomir este reporter al Radio România Cultural. Revista Actualitatea Muzicală a acordat joi distincţii pentru cei mai valoroşi oameni din zona muzicală şi pentru cele mai importante proiecte ale anului 2011.

Adina Dragomir a primit premiul pentru reporterul anului

oltea-serban-parau

Adina Dragomir. Foto: Oltea Şerban Pârâu

Adina Dragomir, de la Radio România Cultural, a primit, joi, premiul reporterul anului din partea Revistei Actualitatea Muzicală, care a acordat, în Aula Palatului Cantacuzino din Bucureşti, distincţii pentru cei mai valoroşi oameni din zona muzicală şi pentru cele mai importante proiecte ale anului 2011. 

Spectacolul Teatrului Naţional de Operetă - "Rebecca", musical în două acte de Michael Kunze şi Sylvester Levay, în regia lui Attila Beres, a fost recompensat, la cea de-a XXII-a ediţie a Galei Premiilor Anuale ale revistei "Actualitatea Muzicală", cu premiul "Spectacolul Anului 2011".

Premiul, acordat în cadrul secţiunii Muzică Clasică, a fost înmânat de Oltea Şerban Pârâu, redactor-şef al postului de Radio România Cultural, care a spus că "Rebecca" este un spectacol cu nimic mai prejos de ceea ce poate fi văzut în America sau la Londra.

Premiul pentru interpretare i-a revenit la ediţia din acest an clarinetistului Emil Vişenescu.

Unul dintre premiile acordate pentru prima dată în acest an a fost cel pentru promovarea artei coregrafice, care a revenit Simonei Şomăcescu, pentru forţa cu care s-a implicat în viaţa Companiei de Balet a Operei Naţionale Bucureşti.

La secţiunea Divertisment, primii laureaţi au fost membrii formaţiei Holograf care au primit Premiul pentru muzică rock.

Distincţia pentru film muzical i-a revenit compozitorului Dumitru Lupu, iar premiul pentru creaţie a fost câştigat de tânărul
Roman U. Vlad.

Solistul anului a fost declarată cântăreaţa Elena Gheorghe.


Etichete Adina Dragomirreporterul anuluiActualitatea Muzicalăpremii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live