Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Septembrie 2015
Vizualizari: 1354
Comentează add

Fermierii din sectorul vegetal ar putea obţine în cursul acestei săptămâni adeverinţele necesare pentru a accesa credite punte, a anunţat ministrul agriculturii, Daniel Constantin.

Adeverinţele necesare fermierilor pentru credite, "eliberate curând"

radiojurnal

Arhivă Foto: antenasatelor.ro. 

Fermierii din sectorul vegetal ar putea obţine în cursul acestei săptămâni adeverinţele necesare pentru a accesa credite punte, pe baza unei înţelegeri pe care APIA o are cu sistemul bancar şi cu agricultorii, a anunţat ministrul agriculturii, Daniel Constantin. 

El a mai declarat că miniştrii agriculturii din cele 28 de state membre au solicitat Comisiei Europene să poată face plăţi pentru fermieri, astfel încât aceştia să-şi continue activitatea în condiţiile unui an agricol dificil.  
 
Daniel Constantin: Sper ca mâine, la reuniunea consiliului, să avem acest accept şi să venim cu o plată în avans care să fie undeva între 50 şi 70%, deci o plată mai mare.  
 
Ministrul agriculturii, Daniel Constantin, a precizat că efortul bugetar este uriaş şi că au fost identificate sursele pentru 850 de milioane de euro care pot fi plătiţi până la sfârşitul lunii octombrie.

Etichete culturi de porumbsecetaRRADaniel ConstantinfermiericrediteAPIAbănci

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live