Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Decembrie 2013
Vizualizari: 1004
Comentează add

Copreşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu se acuză reciproc de ascundere a adevărului în privinţa discutării în alianţa de guvernare a legii aministiei.

Acuzaţii reciproce între Victor Ponta şi Crin Antonescu

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Premierul Victor Ponta afirmă că legea privind amnistia şi graţierea unor fapte poate fi adoptată dacă sunt excluse faptele de corupţie şi cele comise cu violenţă. 

El a adăugat că a discutat acest lucru cu preşedintele Senatului Crin Antonescu şi că acesta a fost de acord ca legea să fie supusă votului parlamentului. 

Potrivit redactorului Radio România, Alin Şerbănescu, Victor Ponta l-a acuzat astăzi pe copreşedintele USL că minte atunci când spune că nu s-a discutat în cadrul USL despre acest subiect, dar şi când afirmă că nu a fost de acord cu trimiterea în legislativ a legii amnistiei.

Liderul PNL a respins acuzaţiile lui Victor Ponta. 

Copreşedintele USL, Crin Antonescu, a declarat că în cadrul Alianţei de guvernare nu a existat o decizie în problema susţinerii legii amnistiei şi graţierii. 

Liderul liberal a declarat că "domnul Ponta îşi ia îndrăzneala să mă facă mincinos, dar eu nu îi permit, pentru că întotdeauna spun adevărul".

Crin Antonescu a mai declarat că nici propunerea de liste comune PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare nu a fost făcută oficial de către PNL, ea fiind doar o ipoteză discutată de anumiţi lideri PNL. 

Crin Antonescu a mai spus că în aceste condiţii este foarte greu să mergem mai departe însă, mai subliniază Crin Antonescu, "nu poţi dărâma o alianţă pentru că nu ai încredere într-un om".


Etichete Victor PontaCrin AntonescuUSLlegea amnistiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live