Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 Iulie 2020
Vizualizari: 444
Comentează add

Președintele Trump, acuzat de nepoata sa, într-o carte, că a plătit pe cineva să susțină în locul său un examen de admitere la colegiu.

Acuzații la adresa președintelui Donald Trump făcute de o nepoată a sa

sergiu-stet

  Preşedintele SUA, Donald Trump.         Foto: Arhivă.

Președintele Donald Trump a plătit pe cineva să susțină în locul său un examen standardizat de admitere la colegiu, pe vremea când era elev la liceu, notează nepoata sa, într-o carte ce urmează a fi publicată săptămâna viitoare.
 
Conform agenției Reuters, în cartea intitulată "Prea mult și niciodată suficient: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume", Mary Trump scrie că Trump a plătit pe cineva să susțină - în locul său - examenul SAT, un examen de admitere practicat de majoritatea universităților din SUA, anunță New York Times.
 
"Nota mare pe care interpusul a obținut-o pentru el, adaugă dna Trump, l-a ajutat pe tânărul domn Trump să fie admis ulterior la prestigioasa școală econmică Wharton din cadrul Universității Pennsylvania", relatează cotidianul Times, citând un pasaj din manuscris.
 
Consilierul de la Casa Albă, Kellyanne Conway, întrebată despre carte, a declarat pentru jurnaliștii de la Casa Albă că este o problemă de familie.
 
"Nu este pacientul ei, el este unchiul ei", a declarat Conway, aparent referindu-se la competențele în psihologie clinică ale lui Mary Trump, "sunt de părere că problemele de familie sunt probleme de familie".
 
Secretarul de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, a precizat marți că "este o carte de neadevăruri și despre asta e vorba". Consiliul Colegiului, care administrează testul SAT, nu a răspuns, deocamdată, solicitărilor de formulare a unui punct de vedere.

Etichete carteMary TrumpDonald Trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live