Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Noiembrie 2019
Vizualizari: 794
Comentează add

Doi diplomaţi americani susţin că fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, caută să îi compromită pe rivalii lui Donald Trump.

Acuzaţii la adresa lui Rudy Giuliani, avocatul preşedintelui SUA

sergiu-stet

 Avocatul președintelui Donald Trump, fost procuror federal american, Rudolph Giuliani.                         Foto: Arhivă.

Ancheta privind punerea sub acuzare a preşedintelui Donald Trump va continua în scurt timp cu audierea fostei ambasadoare a SUA în Ucraina, pe care liderul american a descris-o ca "indezirabilă"cu puţin timp înainte să o demită din funcţie.

Marie Jovanovich a declarat că este victima unei campanii de defăimare a sa. Marie Jovanovich este o diplomată de carieră şi a declarat că a fost victima unei campanii de defăimare iniţiată printre alţii şi de avocatul personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani.

Totodată, în cursul primei audieri publice din ancheta de punere sub acuzare a preşedintelui de la începutul săptămânii acesteia, doi diplomaţi americani marcanţi au susţinut că fostul primar al New York-ului caută mai degrabă să îi compromită pe rivalii dlui Trump decât să lucreze în interesul publicului american.


Etichete Rudy GiulianiDonald TrumpprocesUcrainaMarie Jovanovich

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live