Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

4 Februarie 2019
Vizualizari: 405
Comentează add

Premierul canadian, Justin Trudeau, l-a acuzat pe preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, că se comportă ca un dictator şi că se agaţă de putere în detrimentul poporului.

Acuzaţii ale premierului canadian la adresa preşedintelui Venezuelei

sergiu-stet

 Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro Moro    Foto: http://www.nicolasmaduro.org.ve.

Premierul canadian, Justin Trudeau, l-a acuzat pe preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, că se comportă ca un dictator discreţionar şi că se agaţă de putere în detrimentul poporului său.

Dechizând o reuniune de urgenţă a Grupului de la Lima - format din naţiuni latino-americane şi Canada - Justin Trudeau a acuzat guvernul Maduro că foloseşte forţa excesivă împotriva protestatarilor paşnici.

Totodată, el a spus că, avându-l la conducere pe preşedintele interimar, Juan Guaido, Venezuela are o şansă să pună capăt crizelor politică şi economică.

"Juan Guaido a demonstrat un curaj imens şi convingerea de a urma calea legală către democraţie, aşa cum este prevăzut în Constituţia Venezuelei. A dat speranţă pentru nenumăraţi oameni din toată lumea, reprezentând un punct de cotitură în crizele umanitară, politică şi economică care au afectat ţara de ani de zile", a spus premierul Canadei.


Etichete Justin Trudeau,Nicolas Maduro,CanadaVenezuelaJuan Guaido

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live