Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Soare

3 Iunie 2015
Vizualizari: 4122
Comentează add

Șahista Mihaela Sandu a fost invitata programului Contra Cronometru, în ziua în care a revenit de la Europenele din Georgia.

Acuzată că trișează la șah, marea maestră Mihaela Sandu dă replica la RRA Acuzată că trișează la șah, marea maestră Mihaela Sandu dă replica la RRA - Conține audio

adrian-soare

Marea maestră Mihaela Sandu. Foto: Sofiko Nikoladze.

Marea maestra Mihaela Sandu, in studioul Contra Cronometru: "Vreau sa nu mai fiu outsider"

Sahista Mihaela Sandu a fost invitata programului Contra Cronometru, in ziua in care a revenit de la Europenele din Georgia.

Marea maestra, insotita in studio de antrenorul Romeo Milu, a povestit toate detaliile unei aventuri care a avut si momente exceptionale ( a fost lider dupa ce castigase primele 5 runde!), dar si o situatie ingrata: sa joace impotriva unor concurente care au acuzat-o pe nedrept ca ar fi trisat.

Toata presa internationala, asadar surse independente, a sprijinit-o insa pe Mihaela Sandu - analistii jocului de sah, studiind partidele, au declarat fara niciun dubiu ca sahista romana (care nu a avut niciun secondant in Georgia!) doar a sanctionat erorile adversarelor sale.

Toata aventura din Georgia, rememorata la Radio Romania Actualitati de sahista Mihaela Sandu, antrenorul Romeo Milu si moderatorul Adrian Soare.

Audio: Arena Națională.


Etichete exclusiv radioMarea maestra Mihaela SanduContra CronometrusahGeorgiaantrenorRomeo Milu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live