Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Mihaela Helmis

30 Mai 2013
Vizualizari: 7799
Comentează add

Actriţa Mihaela Arsenescu Werner invitată miercuri la emisiunea Semnături celebre - Mari actori.

Actriţa Mihaela Arsenescu Werner Actriţa Mihaela Arsenescu Werner - Conține audio

mihaela-helmis

Actriţa Mihaela Arsenescu Werner. Foto: Maria Ştefănescu.

Pe scena naţionalului ieşean, la teatrul radiofonic sau între studenţii săi, marea actriţă Mihaela Arsenescu Werner e in permanentă căutare de căi cât mai subtile de comunicare.

De la cercetarea celor mai nuanţate paliere ale sufletului omenesc , la tranformare prin costum sau prin transfigurarea trupului si a vocii, Mihaela Arsenescu Werner ne vindeca in fiecare zi, cu fiecare rol, de metehnele noastre mai vechi sau mai noi.

Cu credinţa că experienţa fiecăruia dintre confraţii actori poate fi de folos noilor generaţii, actriţa de la Iaşi vă invita miercuri de la ora 21.05 intr-o prima arhivă sonoră de stări şi sentimente.

Audio: In dialog cu Mihaela Helmis, la emisiunea Semnături celebre - Mari actori.

Mihaela Arsenescu Werner a fost răsplătită, de-a lungul unei cariere prodigioase, construită pe parcursul a peste patru decenii, cu preţuirea publicului, dar şi cu recunoaşterea branşei sale.

A primit Premiul Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru (1997), a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună actriţă” la Premiile UNITER (2000), iar spectacolul „Quartet”, din a cărui distribuţie face parte, a primit Premiul UNITER, acordat de British Council. Municipalitatea ieşeană i-a recunoscut performanţa profesională, acordându-i Premiul „Vasile Pogor”, în 1998.

Printre spectacole în care a jucat la Teatrul Naţional din Iaşi se numără „Cum vă place” (1982), „Visul unei nopţi de vară” (1986), „Gaiţele” (1987), „Cabala bigoţilor” (1996), „Nō Cinci poveşti de dragoste” (2002), „Apus de soare” (2004), ori mai recentele „Harold şi Maude”, „Fluturii sunt liberi” sau „Trandafirul tatuat”.


Etichete Mari Actori La Radio România Actualităţiteatru radiofonicactriţăMihaela Arsenescu Werner

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live