Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

23 Mai 2022
Vizualizari: 205
Comentează add

Pe lista persoanelor sancționate De Rusia sunt 963 de cetățeni americani, inclusiv mai mulți politicieni, medici, activiști și jurnalişti.

Actorul Morgan Freeman a primit interdicţia de a intra în Rusia

sergiu-stet

  Actorul Morgan Freeman. Foto: Reuters.

Actorul Morgan Freeman este printre cei aproape 1.000 de cetățeni americani vizaţi de sancțiuni rusești, având inclusiv interdicția de a intra în Rusia.
 
BBC amintește că lista completă a numelor a fost publicată sâmbătă, 21 mai, de Ministerul rus de Externe și îi include pe președintele Joe Biden și secretarul de stat Antony Blinken.
 
„Renumitul actor a înregistrat un mesaj video în 2017, acuzând Rusia că ar complota împotriva Statelor Unite și a făcut apel la o luptă împotriva țării noastre”, a explicat Ministerul de Externe al Rusiei.
 
Ministerul face referire la apariția domnului Freeman într-un videoclip care acuza Rusia că se amestecă în alegerile prezidențiale din SUA din 2016, câștigate de Donald Trump.
 
Pe lista persoanelor sancționate sunt 963 de cetățeni americani, inclusiv mai mulți politicieni, medici, activiști și jurnalişti. Pe listă se află și CEO-ul Meta (Facebook/Instagram), Mark Zuckerberg. 

Etichete Morgan FreemanRusiasancțiune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live