Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Între prieteni

11 Februarie 2020
Vizualizari: 1563
Comentează add

Rectorul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București,actorul scriitorul, dramaturgul și regizorul Liviu Lucaci.

Actorul Liviu Lucaci: Teatrul va fi introdus în școli ca materie de studiu Actorul Liviu Lucaci: Teatrul va fi introdus în școli ca materie de studiu - Conține video

intre-prieteni

Rectorul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București,actorul scriitorul, dramaturgul si  regizorul Liviu Lucaci a fost invitatul Danielei Mihai și al lui Dan Creța, la Radio România Actualități.

Pentru că mulți il numesc expert în comunicare și pentru că teatrul înseamnă în primul rând să știi să comunici,

Liviu Lucaci a vorbit despre tehnicile prin care poate fi învinsă teama de a vorbi în public: "În primul rând trebuie să îți arăți temerile si fricile.Poți să le exprimi prin dans, pictură sau poți să îmbrățișezi pe cineva. A comunica liber înseamnă a te simți bine cu tine însuți, a avea încredere în tine.Si asta ne învață teatrul. De aceea am dorit să introducem teatrul ca materie în școli si am reușit  începând cu anul școlar 2020-2021 , de la clasa pregătitoare până la clasa a XII a,iar în prezent facem  cursuri pentru cei care doresc să predea această materie".


Etichete intre prieteniactor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live