Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iulie 2014
Vizualizari: 1282
Comentează add

O staţie de distribuţie de carburanţi din Topliţa, judeţul Harghita, a comercializat combustibili auto utilizând mijloace de măsurare neomologate, în scopul înşelării clienţilor.

Activitatea unei staţii de distribuţie de carburanţi, suspendată

radiojurnal

 Foto: Arhivă

Inspectorii antifraudă fiscală au dispus amendarea cu 20.000 lei şi suspendarea activităţii de comercializare a combustibililor timp de o lună pentru o staţie de distribuţie de carburanţi din Topliţa, judeţul Harghita.

S-a constatat că, timp de jumătate de an, unitatea a comercializat combustibili auto utilizând mijloace de măsurare neomologate, în scopul înşelării clienţilor şi a instituţiilor cu atribuţii de control - precizează Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, într-un comunicat de presă.

De asemenea, s-a dispus atât confiscarea sumei obţinute din comercializare, aproape un milion şi jumătate de lei, cât şi confiscarea cantităţilor de combustibil deţinute la momentul controlului.

Carburantul confiscat va fi valorificat conform prevederilor legale.

Direcţia Generale Antifraudă Fiscală este o structură recent infiinţată în cadrul ANAF, cu scopul de a preveni şi combate fraudele fiscale. 


Etichete staţiecarburanţicombustibilicomercializaresuspendareDirecţia Generale Antifraudă Fiscalăinspectoricontrol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live